Antena Căutare

Premierul Victor Ponta implineste 40 de ani. Basescu i-a trimis flori, dvs. ce-i urati?

Co-presedintele USL si liderul PSD Victor Ponta implineste, astazi, 20 septembrie 2012, frumoasa varsta de 40 de ani. Cu aceasta ocazie, premierul a primit din partea familiei un tort in forma de tabla de sah, ornat cu doua figurine, un print si o printesa, reprezentandu-i pe cei doi copii ai sai. Iar Traian Basescu i-a trimis un cos cu flori.

Cosul cu flori, insotit de cartea de vizita a presedintelui Romaniei, reprezinta un gest de protocol, care a fost efectuat de fiecare data in cazul fostilor premieri din mandatul presedintelui, au declarat surse oficiale. Potrivit acestora, un astfel de cos cu flori a fost transmis, la momentul respectiv, de catre Traian Basescu si fostilor sefi de stat ai Romaniei, cu ocazia zilei de nastere a acestora.

Premierul Victor Ponta nu a dorit sa comenteze gestul lui Traian Basescu, cu ocazia zilei sale de nastere, el aratand ca nu este fost presedinte, ci viitor fost premier si ca nu a verificat acest aspect. "Nu cred ca intra in atributiile privind colaborarea institutionala viata privata", a spus Ponta.

Pe de alta parte insa, premierul le-a povestit jurnalistilor ca a primit peste 400 de apeluri telefonice din partea colegilor, mare parte dintre ele pierzandu-le din cauza agendei sale incarcate.

Cum a reusit Mihai Razvan Ungureanu sa-si dubleze singur salariul... Deputatul William Branza, in vacanta pe banii cotribuabilului: Vezi cat a costat deplasarea pedelistului in Grecia si It...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x