Antena Căutare

Premierul Viorica Dăncilă, aşteptată la Timişoara cu pietre de protestatari; oamenii au strigat ”Mincinoasa” şi ”Analfabeta”

Premierul demis, Viorica Dăncilă, a fost aşteptată, vineri, la Consiliul Judeţean Timiş, de aproximativ 20 de protestatari care au strigat ”Mincinoasa” şi ”Analfabeta” în momentul în care aceasta a ajuns. Oamenii au pancarte cu mesaje împotriva PSD, dar şi o găleată plină cu pietre.

Aproximativ 20 de protestatari care au vuvuzele, au strigat ”Mincinoasa”, ”Analfabeta” şi ”PSD ciuma roşie” în momentuil în care Dăncilă a ajuns la sediul Consiliului Judeţean Timiş. Oamenii au pancarte cu mesaje împotriva PSD, dar şi o găleată plină cu pietre. Până în prezent nu s-au îregistrat incidente, Dăncilă însoţită de mai mulţi lideri PSD intrând deja în sala unde are programată o conferinţă de presă. Viorica Dăncilă face, vineri, o vizită în judeţul Timiş, având programate mai multe întâlniri cu autorităţile, dar şi cu alegătorii.

Sursa : news.ro

Iohannis: După 30 de ani, abia acum începem să scăpăm de comunism. De fapt ce ne-a ţinut în urmă, ce ne-a ţinut ca şi cu... UPDATE - Premierul Viorica Dăncilă, aşteptată la Timişoara cu pietre de protestatari; oamenii au strigat ”Mincinoasa” şi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x