Antena Căutare

Presedinte si PDL cautam: sef de partid, lesa pentru Blaga, prim-ministru…

...alti regi ai asfaltului, un nou Golden Blitz, increderea in sondaje, suvita, Cocos nou, Louis Vuittoane de criza, moguli, baieti destepti, stenograme, sponsori, vamesi, microfoane, procurori, judecatori, flota. De 24 de ore, Traian Basescu tine PDL fara somn, intorcand partidul pe dos pentru ca da semne ca s-a decis sa il schimbe, in sfarsit, pe Emil Boc, din fruntea Guvernului. Dar nu ca sa-l trimita in exil la Rachitele, ci ca sa-l propteasca din nou in usa din Modrogan, presedinte la partid, piedica in calea lui Vasile Blaga.



Aici, Basescu i-a intretinut, la mai multe pahare, pe sefii de organizatii judetene, pe premierul Emil Boc, si pe "greii" Blaga, Videanu si Berceanu. Folosindu-si sarmul si pozand in "prieten" al tuturor pedelistilor, Basescu le-a spus acestora ca doreste sa stie de la ei ce isi doresc, pentru viitor, de la guvernare si de la partid. Mai ales, i-a intrebat daca ei cred ca Emil Boc ar mai trebui sa ramana premier sau ar trebui sa isi dea demisia, sa se intoarca la PDL presedinte si sa fie inlocuit la Palatul Victoria de un independent.

Elementul-cheie in discursul lui Basescu, intre doua pahare, a fost acela al reintoarcerii lui Boc la PDL pe functia de presedinte, pentru un nou mandat, chiar daca, dupa o demisie din fruntea unui Guvern cu o imagine dezastruoasa, acest lucru in mod normal ar fi imposibil.

Ieri dupa pranz, Basescu i-a convocat pe sefii de organizatii, inca mahmuri, la a doua intalnire, desfasurata intr-un secret maxim, nici parlamentarii PDL nestiind nimic despre discutii sau locatia acestora.

La ora 18 seara, a avut loc a treia runda de discutii, la Vila Lac 1, cu o pauza de doua ore in care Traian Basescu a fost la sediul BNR, de unde a fost scursa informatia potrivit careia presedintele i-ar fi cerut din nou lui Mugur Isarescu sa accepte functia de prim-ministru.

La ora aceea deja se vorbea in partid despre intentia lui Traian Basescu de a-l inlocui pe Emil Boc de la Palatul Victoria , si se vorbea si despre premierii virtuali de pe lista sefului statului.

jurnalul.ro!


Mugur Isarescu, premierul preferat de presedinte... SPECIAL! De la Moliceanu la Boc I-IV...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x