Antena Căutare

Presedintele Camerei deputatilor: "Victor Ponta are o obsesie - Roberta Anastase"

Dupa ce astazi Victor Ponta a cerut din nou demisia presedintelui Camerei deputatilor, Roberta Anastase a contraatacat, declarand ca liderul PSD are o "obsesie" cu ea, ca are o problema de natura medicala si nu-l poate ajuta.

"Domnul Ponta iar a mintit. Nici nu se gandeste sa participle in sensul unor proiecte care sunt de interes national. Are o obsesie: Roberta Anastase. Nu este problema mea este una de natura medicala.


Am trimis catre comisii Tratatul Fiscal. De aceea, am decis ca in urmatoarele doua saptamani activtatea sa se desfasoare in comisii. Noi am muncit, cat timp domnul Ponta a chiulit. Ne pare rau ca am ratat sa-i oferim buchetul de flori", a spus Roberta Anastase.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca USL va depune la prima sedinta de plen cererea de revocare a Robertei Anastase din functia de presedinte al Camerei, insa reprezentantii PDL "s-au speriat foarte tare si au amanat toate sedintele de plen pana la Paste".

Victor Ponta a declarat ca va depune cererea de revocare a Robertei Anastase la prima sedinta din plen. Dar, dupa cum a spus acesta, cei de la PDL s-au speriat si au amanat toate sedintele de plen pana la Paste.

foto: Intact Images

Crin Antonescu: Sorin Frunzaverde este "liberal cu acte in regula"... Preda, dupa excludere: Udrea, o forma fara fond a politicii romanesti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x