Antena Căutare

Ultimă oră! Primul parlamentar român depistat pozitiv cu coronavirus! A infectat trei persoane!

Un parlamentar român s-ar fi infectat cu coronavirus după ce a participat la o reuniune internațională.

Ultimă oră! Primul parlamentar român depistat pozitiv cu coronavirus! A infectat trei persoane!
Primul parlamentar român depistat pozitiv cu coronavirus!

UPDATE: Membri ai familiei lui Chiţac şi un apropiat al acestuia au fost şi ei îmbolnăviţi de senatorul depistat pozitiv cu COVID-19. Este vorba despre soţia lui, fiul lor şi asistentul său personal.

Parlamentarul român depistat cu noul coronavirus, Vergil Chițac, s-a izolat singur după ce aflase că un parlamentar francez, cu care fusese într-o deplasare la Bruxelles, a fost depistat cu coronavirus. Starea lui este bună, susțin surse medicale, potrivit libertatea.ro.

Surse paralmentare susțin că el a fost prezent la Senat luni, când a participat la ședințele de grup și de plen. De altfel, Ludovic Orban a spus că Vergil Chiţac a fost prezent la reuniunea Biroului Politic Naţional, şi că îşi aminteşte că a dat mâna cu el.

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, a declarat pentru Ordinea.ro că senatorul Vergil Chițac a fost testat pozitiv cu coronavirus.

Cea mai mare greșeală pe care o pot face părinții din România, în timpul pandemiei de coronavirus! Medicul Mihai Craiu: „Nu faceți asta!”

„Confirm informația. Senatorul Chițac a făcut testul pentru coronavirus, așa cum deja știti și rezultatul a ieșit pozitiv. Atât pentru el, cât și pentru soție. Din momentul în care am aflat, am decis să mă autoizolez și eu deoarece ultima data când m-am întâlnit cu domnul senator a fost luni, săptămâna aceasta.

Am plecat, ieri, spre Parlament și în momentul când voiam să intru în clădire am primit vestea că domnul Chițac s-a testat pentru coronavirus. Mi-am sunat șeful de la partid și l-am informat despre situație și am plecat spre casă. De atunci, m-am autoizolat și aștept rezultatul testului”, a declarat Bogdan Huțucă pentru sursa citată.

Cine riscă să moară din cauza coronavirusului! Pentru ei, COVID-19 poate însemna sfârșitul! Explicațiile medicilor din China

Vergil Chițac este constănțean și este la primul mandat ca parlamentar după ce s-a pensionat din marină cu gradul de amiral. A fost rector al Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”, a intrat în politică la liberali și apoi a trecut la social-democrați.

Cum va funcționa Guvernul PNL, după autoizolarea cauzată de coronavirus... COVD-19 aruncă în aer scena politică. Guvernul se izolează și se impun măsuri noi pentru a opri răspândirea coronavirusu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x