Antena Căutare

PSD: Guvernarea PNL a alocat pentru acest an doar 64 milioane de lei pentru Centura Bacăului, cu 186 de milioane de lei mai puţin decât a asigurat guvernarea PSD în 2019

PSD a transmis, luni, că Guvernul PNL a alocat, în 2020, doar 64 milioane de lei pentru Centura Bacăului, cu 186 de milioane de lei mai puţin decât a asigurat guvernarea PSD în 2019.

”Iată cum arată primii kilometri de autostradă din Moldova! Investiţia de aproximativ 670 de milioane de lei, fără TVA, a demarat în teren în MARTIE 2019”, a transmis, luni, PSD, printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook, publicând şi fotografii de pe şantier.

”Guvernarea PNL a alocat pentru acest an doar 64 milioane de lei pentru centura Bacăului, parte a autostrăzii Moldovei, cu 186 de milioane de lei mai puţin decât a asigurat guvernarea PSD în 2019”, a mai transmis PSD, care a adăugat postării hastag-urile #CenturaBacău #AutostradaA7 #PSD.

Sursa : news.ro

PSD anunţă că se opune ”categoric” privatizării programelor naţionale de sănătate: Această privatizare a Sănătăţii este ... Liderul deputaţilor PSD: Îi invităm pe colegii noştri de la PNL şi pe ceilalţi de la celelalte partide politice să votăm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x