Antena Căutare

PSD picheteaza sediile PDL. Ponta: Nu ne este frica de Basescu

Liderul PSD, Victor Ponta a declarat ca protestele sunt indreptate catre cei care decid arestarea opozantilor politici. "Nu ne este frica si nu va este frica de PDL si de Basescu. Vreau sa va spun ca eu sper ca Dumnezeu sa-i dea putere lui Constantin Nicolescu", le-a spus Ponta celor reuniti la Pitesti, in fata sediului PDL.

Totodata, liderul PSD a spus ca Argesul este unul dintre judetele cele mai importante pentru PSD. "Nu-l lasati pe Andrei, PDL sa va fure judetul", a spus Ponta.

Sute de simpatizanti social-democrati s-au adunat la Pitesti, revoltati de modul in care justitia a actionat in cazul presedintelui Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu. La Pitesti a venit si presedintele PSD, Victor Ponta, insotit de Adrian Nastase, Nicolae Banicioiu, Titus Corlatean, Adrian Severin, Robert Negoita, Ecaterina Andronescu, Victor Socaciu.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat, astazi, dupa sedinta BPN, ca social-democratii vor picheta, la ora 15.00, sediile PDL din tara, el urmand sa mearga la Pitesti.

"Astazi, la ora 15, in toata tara, sediile PDL vor fi pichetate de colegii nostri pentru a cere un singur lucru, ca PDL sa nu faca ce a facut in Arges unde seful PDL a cerut arestarea oamenilor. PDL trebuie sa inteleaga ca nu ne putem intoarce la vremurile in care un partid decide arestarea opozantilor politici. I-am urat sanatate domnului Nicolescu. Suntem convinsi ca in aceasta tara un om trebuie sa fie prezumat nevinovat pana cand este judecat si condamnat", a spus Ponta.

In replica, vicepresedintele democrat-liberal Gheorghe Flutur a precizat ca PDL nu va intreprinde niciun demers pentru a contracara intentia PSD de a picheta sediile PDL, Flutur apreciind ca este vorba de o instigare a populatiei pentru care PSD va plati din punct de vedere electoral.

"PDL isi vede de treaba cu Guvernul, pregatim sesiunea parlamentara. Nu e prima data cand PSD a facut astfel de parade, e problema a dumnealor, noi nu vom pregati nimic. Aici este vorba de un demers al PSD care instiga populatia. Ce sa-i facem noi PSD-ului? El va plati in fata electoratului pentru instigare", a conchis Flutur.

Presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, si-a pierdut cunostinta joi seara, la scurt timp dupa ce a aflat decizia Tribunalul Arges de a-l aresta preventiv pentru 29 de zile. A fost operat duminica seara, la Spitalul Floreasca.

Tot articolul, in Jurnalul National

Constantin Nicolescu a fost detubat si este constient... Programul legislativ al Guvernului pe 2011: Vezi prioritatile!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x