Antena Căutare

PSD: PNL vrea sa pună mâna pe 6,4 miliarde de lei. Aceasta este miza privatizării programelor naţionale de sănătate/ Social-democraţii acuză un conflict de interese uriaş - VIDEO

PSD a transmis, joi, că PNL vrea sa pună mâna pe 6,4 miliarde de lei, aceasta fiind, de fapt, miza privatizării programelor naţionale de sănătate. ”O afacere de partid, pusă la cale de cel care dimineaţa este ministru al Sănătăţii, iar seara angajat al unei clinici private, direct interesată de aceşti bani”, a scris PSD, joi, pe Facebook.

”PNL vrea sa pună mâna pe 6,4 miliarde de lei. Aceasta este MIZA privatizării programelor naţionale de sănătate. O afacere de partid, pusă la cale de cel care dimineaţa este ministru al Sănătăţii, iar seara angajat al unei clinici private, direct interesată de aceşti bani. Privatizarea sănătăţii făcută de privaţi. Un conflict de interese uriaş!”, au scris, joi, social-democraţii pe Facebook.

Potrivit acestora, ”pentru ca afacerea să meargă unsă, echipa de «privaţi» de la Minister s-a mărit”: Victor Costache - ministru al Sănătăţii şi angajat al POLISANO, Adela Cojan- preşedinte Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, fost angajat POLISANO, Horaţiu Moldovan- secretar de stat Ministerul Sănătăţii, angajat SANADOR, Liviu Bosînceanu – preşedinte Comisia de chirurgie oncologică, Ministerul Sănătăţii, angajat POLISANO, Claudiu Matei – şef lucrări Comisia de chirurgie oncologică, Ministerul Sănătăţii, angajat POLISANO.

”Oare preşedintele Iohannis nu ar trebui să îşi «normalizeze» situaţia cu protejatul său Costache de la Sibiu care bagă banii pentru sănătatea românilor în conturile clinicii private în care lucrează? Cum credeţi că vor reacţiona instituţiile statului la acest furt pe faţă al Guvernului PNL?”, au mai transmis social-democraţii.

Ministerul Sănătăţii a pus în dezbatere publică un proiect de Ordonanţă de Urgenţă care prevede modificarea Legii privind reforma în sănătate, în sensul în care programele naţionale de sănătate - finanţate de stat – vor putea fi derulate ”unitar” decătre furnizori publici şi privaţi.

Sursa : news.ro

CSM, după întâlnirea cu Klaus Iohannis: Au fost susţinute argumentele privind subiectul pensiei de serviciu a magistraţi... PSD a depus moţiunea de cenzură intitulată ”Guvernul ORBAN/PNL – privatizarea democraţiei româneşti”/ Conducerea Parlam...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x