Antena Căutare

PSD si PNL despre suspendarea lui Basescu: E inoportun sa vorbim de suspendare cat timp nu avem majoritate in Parlament

Purtatorul de cuvant al PSD, Radu Moldovan, a declarat ca este inoportun sa se vorbeasca despre suspendarea din functie a sefului statului, cat timp Opozitia nu detine o majoritate parlamentara.


Pe de alta parte, Mihai Voicu (PNL), a subliniat ca primul pas in aceasta directie trebuie sa fie cel al caderii Guvernului.

Purtatorul de cuvant al PNL, Mihai Voicu, a declarat, vineri, ca primul pas care trebuie facut este constituirea unei majoritati parlamentare care sa inlature Guvernul Boc prin motiune de cenzura.

"Desigur ca exista o vinovatie comuna fata de dezastrul din economie a presedintelui Traian Basescu, a Guvernului Boc si a Partidului Democrat, insa primul pas trebuie sa fie cel al caderii Guvernului. Am vorbit despre suspendarea presedintelui in contextul in care, formandu-se o noua majoritate parlamentara, presedintele ar refuza, dupa cum a facut-o si in 2009, sa desemneze un prim-ministru propus de noua majoritate. Atunci credem ca, intr-adevar, se vor indeplini conditiile constitutionale pentru a declansa procedura de suspendare", a declarat Mihai Voicu.

VIDEO! Basescu, la Tusnad: Cu totii ne credem in centrul Pamantului... Tokes: Iesim in strada in mod legal pentru a cere autonomie. Vadim: Ei au o problema cu romanii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x