Antena Căutare

Puterea semneaza sustinerea Tratatului UE. Documentul, deschis si Opozitiei

Coalitia de guvernamant va semna un protocol de sustinere a semnarii si ratificarii de catre Romania a Tratatului UE de guvernanta fiscala, a anuntat presedintele PDL Emil Boc, dupa consultarile cu Basescu de la Cotroceni. Documentul va fi deschis si Opozitiei, de la care se asteapta dialog.

"Pozitia noastra comuna a fost aceea ca in cadrul coalitiei sa semnam un acord pentru sustinerea semnarii si ratificarii de catre Romania a acestui tratat, acord care trebuie consfintit intr-un protocol al coalitiei si care semneaza a fi deschis si celorlalte partide parlamentare, pentru ca este vorba de interesul national", a declarat presedintele PDL, adaugand ca va propune Opozitiei si "o discutie cu privire la subiectele de interes public, inclusiv acelea pe care le-a lansat la votul de investitura a noului guvern".

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a estimat ca USL ar trebui sa vina si sa semneze acest protocol intre partidele politice parlamentare, "ca un prim pas catre un dialog constructiv in anul 2012 si in perspectiva anilor care urmeaza".

Iar liderul UNPR Cristian Diaconescu a declarat ca "acest protocol ar putea sa reprezinte un prim argument in legatura cu seriozitatea unor partide politice din opozitie in ceea ce priveste deschiderea unor cai de dialog si cooperare cu partidele de la putere".

USL nu a participat, luni, la consultarile de la Palatul Cotroceni.

Traian Basescu: "Este exclusa intreruperea energiei electrice pentru populatie"... Ora 16:00: Traian Basescu sustine o declaratie de presa dupa consultarile de la Cotroceni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x