Antena Căutare

Roberta Anastase: Oameni corupti ca Victor Ponta nu au ce cauta in Justitie

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase a declarat sambata, la Pitesti, ca Victor Ponta este „un procuror ratat”, un om care a esuat pe malul stalinist al Romaniei. Anastase a adaugat ca „oameni corupti ca Victor Ponta nu au ce cauta in sistemul de justitie”.

Am vazut pe domnul Victor Ponta repetand in mor aproape obsesiv in cadrul ultimelor discursuri faptul ca doreste sa se intoarca la meseria lui de procuror. Sa-i spunem lui Victor Ponta ca justitia astazi este libera. Ca justitia isi face propria ei curatenie in interior si ca oameni corupti ca Victor Ponta nu mai au ce cauta in sistemul de justitie", a declarat Anastase.

Presedintele Camerei Deputatilor a participat, alaturi de presedintele PDL, Emil Boc, ministrul de Externe Teodor Baconschi, William Branza, Theodor Paleologu si Florin Popescu, la sedinta de constituire a Comisiei de Justitie, Drepturi Cetatenesti si Relatii Externe a PDL.

Singurul candidat la presedintia Comisiei este senatorul PDL, Mircea Andrei.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Baconschi: E important ca PDL sa fie sustinut de Romania care lucreaza, nu de Romania care cerseste... Oficial NATO: Scutul antiracheta nu e bun. Trei sferturi din rachete trec prin el!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x