Antena Căutare

Ședință de bâlbâieli la Guvern. Ministrul Dezvoltării, vedetă pe internet

Ministrul Dezvoltării este din nou vedetă pe internet. În timpul şedinţei de Guvern, s-a chinuit în zadar să pronunţe numele unui program de care se ocupă.

Ședință de bâlbâieli la Guvern. Ministrul Dezvoltării, vedetă pe internet Galerie
Ioan Ștefan, ministrul Dezvoltării

După un şir de bâlbe, s-a scuzat în faţa colegilor care au izbucnit în râs. Ion Ştefan nu este singurul ministru care s-a remarcat prin problemele de dicţie de-a lungul timpului.

Ştefan Ion, ministrul Dezvoltării: „Pentru PND, PNDL 2, PNDL 2, PN, hehe, ocupându-mă mai mult de PNL mi se pare mai. Da.”

PNDL, adică Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Pronunţarea celor patru consoane a fost o provocare prea mare pentru ministrul Dezvoltării. Bâlbâiala lui Ştefan Ion, care a devenit între timp virală, a fost primită cu îngăduinţă de Ludovic Orban. Mai ales că, la precedenta şedinţă de Guvern, a trăit un moment similar.

Citește și: Când va fi gata metroul din Drumul Taberei. Ministrul Transporturilor a făcut marele anunț

Când vine vorba de bâlbâieli din partea politicienilor, un singur nume se ridică deasupra tuturor. Dănuţ Andruşcă, fost ministru al Economiei, părea să îngheţe ori de câte ori i se punea un microfon în faţă.

Dănuţ Andruşcă, fost ministru al Economiei: „O a treia viziune este pentru susţinerea tuturor producătorilor. Prin programul de guverneea. aveţi toate datele. Prin programul de guvernare? Dacă limba română e o provocare pentru politicienii autohtoni, ce mai putem spune despre străinii care o încearcă să o folosească? Reprezentanta minorităţii ruse din Republica Moldova este un exemplu.”

PSD: Prima măsură a Guvernului Orban a fost să taie din majorarea salariului minim/ Îi vom forţa să majoreze salariul mi... Tăriceanu: Am primit înştiinţarea că sunt suspect într-un dosar penal pentru abuz în funcţie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x