Antena Căutare

Siegfried Mureşan: Ca urmare a Brexitului, PNL şi-a sporit influenţa în Parlamentul European. Am obţinut locuri suplimentare în comisiile şi delegaţiile PE

Europarlamentarul Siegfried Mureşan spune că, în urma Brexitului, PNL şi-a sporit influenţa în Parlamentul European, obţinând locuri suplimentare în comisiile şi delegaţiile PE.

Siegfried Mureşan anunţă, pe Facebook, că, în urma Brexitului, Partidul Naţional Liberal şi-a sporit influenţa în Parlamentul European.

"Am obţinut următoarele locuri suplimentare în comisiile şi delegaţiile Parlamentului European: Un loc de membru plin şi un loc de membru supleant în Comisia de Mediu; Un membru plin în Comisia de Industrie, Cercetare şi Energie; Un membru supleant în Comisia pentru drepturile omului; Un membru plin în Delegaţia cu India; Un membru supleant în Delegaţia cu Serbia; Un membru supleant în Delegaţia cu America Latină", explică el.

Sursa : news.ro

Băsescu: Nu cred că va cădea Guvernul pentru că nimeni nu are acest interes... Moţiunea de cenzură - Florian Bodog: Un guvern care nu poate guverna trebuie să plece. Au jurat credinţă corporaţiilor p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x