Antena Căutare

Sorin Frunzaverde: "38 de primari vor parasi PDL alaturi de mine"

Sorin Frunzaverde a anuntat ca din cei 42 de primari de primari ai PDL din Caras-Severin, 38 vor parasi partidul alaturi de el. Alti trei vor candida din partea altei formatiuni politice, iar un primar nu s-a decis inca.

Frunzaverde a declarat ca "ei apreciaza exercitiul administrativ" pe care l-au avut impreuna cu el si "realizeaza ca este nevoie de alta constructie politica, care sa sustina administratia locala".

"Inseamna ca apreciaza exercitiul administrativ pe care l-am avut impreuna si realizeaza ca este nevoie de alta constructie politica, care sa sustina administratia locala", a afirmat Frunzaverde.

Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat ca va stabili luni conducerea interimara a organizatiei de Caras Severin.

Boc a mai spus ca partidul va merge mai departe si va avea continuitate, asa cum s-a intamplat si dupa plecarea fondatorului partidului, Petre Roman.

Boc si Ioan Oltean s-au intalnit astazi cu primarii PDL din Caras-Severin, pentru a evalua situatia din filiala, dupa demisia lui Sorin Frunzaverde.

Intalnirea a avut loc cu usile inchise, iar presedintele filialei Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, a lipsit.

foto: Intact Images

Proiectul de buget se voteaza in Romania in doar 3 zile, in Germania este dezbatut 6-7 luni... Victor Ponta: "Cativa PDL-isti NU vor fi primiti niciodata in USL"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x