Antena Căutare

Sorina Pintea a fost eliberată din arest. Fostul Ministru al Sănătății rămâne sub control judiciar

Sorina Pintea, fostul Ministrul al Sănătății, a fost eliberată din arestul preventiv. Autoritățile au decis plasarea ei sub control judiciar în dosarul în care este acuzată de luare de mita.

Sorina Pintea a fost eliberată din arest. Fostul Ministru al Sănătății rămâne sub control judiciar
Sorina Pintea a fost eliberată | Inquam Photos / Octav Ganea

Vineri dimineaţă, Sorina Pintea a fost adusă în instanţă fără cătuşe la mâini iar şedinţa de judecată s-a desfăşurat cu uşile închise.

Sorina Pintea a negat în sala de judecată acuzația de luare de mită

După aproape două ore de dezbateri, unul dintre avocaţii săi, Viorel Mocanu, a declarat că Sorina Pintea a negat în sala de judecată acuzaţia care i se aduce şi a solicitat înlăturarea de la dosar a mai multor probe, deoarece ar fi fost obţinute nelegal de anchetatori.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pintea a contestat decizia din 28 februarie luată de Tribunalul Bucureşti, prin care a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

Sorina Pintea, manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" din Baia Mare, judeţul Maramureş, este acuzată de DNA de săvârşirea infracţiunii de luare de mită, în formă continuată.

Sorina Pintea a fost plasată sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Secretar de stat în MAI: Sorinei Pintea i s-a oferit posibilitatea transferului la un spital penitenciar, dar a refuzat ... Sorina Pintea, plasată sub control judiciar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x