Antena Căutare

Traian Băsescu a fost externat. Cum se simte fostul președinte al României și ce a transmis soția acestuia

Traian Băsescu s-a externat din spital, a anunţat soţia acestuia, Maria Băsescu. Familia Băsescu se mută din vila de protocol, mai mulţi muncitori venind, miercuri dimineaţă, să o ajute pe soţia lui Traian Băsescu cu pregătirile.

Traian Băsescu a fost externat. Cum se simte fostul președinte al României și ce a transmis soția acestuia Galerie
Traian Băsescu a fost externat. Cum se simte fostul președinte al României și ce a transmis soția acestuia | Hepta

Soţia fostului preşedinte a declarat, potrivit Antena 3, că este foarte supărată pe situaţie pentru că s-a mutat de prea multe ori din locuinţele în care a stat.

Traian Băsescu a fost externat. Cum se simte și ce a declarat soția acestuia

Traian Băsescu a fost externat din spital, după ce a suferit un accident vascular cerebral.

În cursul zilei de astăzi urmează să vină acolo şi cele două fete, Ioana şi Elena, pentru a o ajuta cu mutarea.

Citește: Cum se simte Traian Băsescu. Ce dezvăluiri a făcut Lucian Iliescu despre starea de sănătate a fostului președinte

”Am vorbit acum 10 minute, s-a externat. Şi acum încep împachetările. M-am mutat de foarte multe ori, să ştiţi! Casa asta cred ca e a noua casă în care m-am mutat. M-am mutat de foarte multe ori. Aşa că încă o mutare în plus”, a declarat Maria Băsescu în această dimineaţă.

Ieri, Maria Băsescu confirmase, la altă emisiune, că Traian Băsescu era internat la spitalul din Bruxelles, acolo unde a ajuns de urgenţă săptămâna trecută, potrivit news.ro.

Care este starea de sănătate a fostului președinte al României, Traian Băsescu

Maria Băsescu a oferit primele declarații despre starea de sănătate a soțului său. Soția lui Traian Băsescu a precizat că fostul președinte este încă în spital. Pe 25 martie a circulat informația potrivit căreia Traian Băsecu a suferit un AVC și a fost internat într-un spital din străinătate.

„În acest moment este încă la spital. Se simte ca la spital”, a declarat Maria Băsescu, marţi dimineaţă, 29 martie, pentru România Tv.

Citește și: Traian Băsescu ar fi făcut accident vascular cerebral. Unde se află și ce se întâmplă acum cu fostul președinte al României

În urmă cu câteva zile, fostul senator Lucian Iliescu, care este și un apropiat al lui Traian Băsescu, a afirmat că starea de sănătate a fostului președinte al României s-a agravat.

„E o stare gravă, nu este bine deloc. Nu mai vorbește, și-a pierdut vocea. La Spitalul Militar inițial a refuzat internarea. În urma unui AVC… asta pare, o semipareză. În general, cei care suferă AVC își pierd vorbirea.”, a afirmat fostul senator Lucian Iliescu.

Apropiatul lui Traian Băsescu a mai punctat că starea de sănătate a fostului președinte este gravă. ”Nici cu familia cu a putut schimba câteva cuvinte. Cei care vor să arunce acum pietre, să mai aștepte.”, a mai zis Lucian Iliescu.

Acesta a confirmat informația conform căreia Traian Băsescu se află internat într-o clinică din Franța.

”Traian Băsescu a mers și la Spitalul Militar, însă a refuzat să rămână internat, a vurt tratament ambulatoriu. Dar starea i s-a agravat și a fost dus de urgență în străinătate", a mai spus Lucian Iliescu.

Starea de sănătate a lui Traian Băsescu s-ar fi agravat, transmite fostul senator Lucian Iliescu, după ce ar fi suferit un accident vascular cerebral. El a afirmat la RTV că fostul președinte nu vorbește.

Ce a transmis soția lui Traian Băsescu despre starea de sănătate a fostului președinte. Anunțul Mariei Băsescu... Ce vrea să facă Traian Băsescu după ce a suferit un accident vascular cerebral. Ce planuri are fostul președinte al Româ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x