Antena Căutare

Traian Basescu a promulgat inghetarea pensiilor si salariilor in 2012

Presedintele Traian Basescu a promulgat sambata Legea pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificati in cadrul fiscal - bugetar aplicabile pana la 1 ianuarie 2014, care prevede inghetarea pensiilor si salariilor bugetarilor in 2012, informeaza Hotnews.

Curtea Constitutionala (CCR) a respins saptamana trecuta sesizarea depusa de USL la Legea prin care prevede inghetarea pensiilor si a salariilor bugetarilor in 2012.

Pe 16 noiembrie, presedintele Traian Basescu declara, la RRA, ca indiferent care va fi rezultatul sesizarii la CCR a inghetarii pensiilor si salariilor in anul 2012, "bani nu exista", aratand ca "daca ar exista, s-ar plati", potrivit Hotnews.

"Indiferent care este rezultatul la Curtea Constitutionala, bani nu exista. Daca ar exista, s-ar plati", a spus presedintele Traian Basescu, referindu-se la legea de aprobare a OUG 80/2010 prin care se ingheata pensiile si salariile in anul 2012 si care a fost contestata de opozitie la Curtea Constitutionala.

Foto: Intactimages

Deputat PNL, condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare... Traian Igas: Pot sa va spun sigur ca, in sondaje, USL a coborat la 45%...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x