Antena Căutare

Traian Basescu ar refuza functia de prim-ministru. Vezi aici de ce!

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la scoala de vara a OTPDL ca dupa finalizarea mandatului de sef al statului, nu ar accepta postul de premier. Basescu a invocat orgoliul in acest refuz, conform Mediafax.

"Am raspuns de mult. Nu voi mai activa in viata politica. O sa am 63 de ani. Cine o sa mai aiba nevoie de mine?", a raspuns Traian Basescu.

Momentul a fost agreat de tinerii PDL-isti care au strigat in cor :"Noi!". In replica, Traian Basescu, razand, a adaugat ca se va mai gandi. "Hai ca vedem!"

De asemenea, presedintele a fost intrebat daca ar fi tentat sa ocupe fotoliul de prim-ministru. „O sa spun foarte cinstit ca nu. Asta pleaca dintr-un orgoliu. Intr-o tara, dupa ce ai fost presedintele tarii, nu mai poti fi nimic altceva decat ce ai fost - un fost presedinte", a declarat Traian Basescu.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

Cum au analizat americanii un candidat la presedintia Romaniei: Vrea scut anti-racheta? Crede in UE?... Flutur: PDL a scos tara din criza dupa ce PNL a bagat-o in criza si PSD a profitat de criza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x