Antena Căutare

Traian Basescu, in Biroul Oval al lui Barack Obama

Presedintele Traian Basescu a mers la Casa Alba pentru a se intalni cu omologul sau american, Barack Obama. Intalnirea dintre cei doi oficiali nu era programata.

UPDATE! Intalnirea dintre presedintele Traian Basescu si Barack Obama s-a incheiat, fiind urmata de o discutie intre seful statului roman si vicepresedintele SUA Joe Biden.

Potrivit unor surse din delegatia oficiala, citate de Mediafax, care il insoteste la Washington pe presedintele Traian Basescu, intalnirea dintre acesta si presedintele Obama, in Biroul Oval de la Casa Alba, a durat 25-30 de minute.

Intrevederea celor doi sefi de stat are loc in Biroul Oval din Casa Alba.

In programul pus la dispozitia jurnalistilor, Traian Basescu nu avea prevazuta o intrevedere cu presedintele Barack Obama, dar nu era exclusa o intalnire a celor doi sefi de stat la Casa Alba.

De altfel, nici agenda presedintelui Statelor Unite nu prevedea o intalnire cu Traian Basescu. La ora 17.00 (ora Romaniei), Barack Obama avea programata o intalnire cu mai multi consilieri, iar la ora 18.00, in programul presedintelui SUA este trecuta intalnirea sa si a lui Biden cu Hillary Clinton, fara presa.

Foto: Intactimages

Miscarea Populara a Ioanei Basescu, aproape marca inregistrata... Oficial roman din PE: Ministerul pentru Fonduri UE, noua marioneta a Elenei Udrea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x