Antena Căutare

Traian Basescu, la iesirea de la OTPDL: "As fi baut si eu o bere"

Presedintele Traian Basescu ar fi vrut sa bea o bere, la plecarea de la scoala de vara a OTPDL, cu liderii democrat-liberali. Din pacate, acestia se fotografiau cu tinerii din PDL, motiv pentru care presedintele a plecat, conform Mediafax.

"Uitati, pe mine nu ma iarta nevasta, dar pe voi da. Haideti sa facem fotografii!"


Dupa poze, Traian Basescu a fost rugat sa dea autografe chiar pe tricourile purtate de tinerii din PDL iar la iesirea din sala, presedintele s-a intalnit cu premierul Emil Boc. Dupa un scurt dialog, presedintele s-a indreptat spre liderii PDL care erau la terasa.

Vazand ca acestia se fotografiu, la randul lor, alaturi de alti tineri din partid, seful statului s-a intors si s-a indreptat spre masina oficiala. "Credeam ca sunt la o bere. As fi vrut sa beau si eu o bere", a spus zambind seful statului, in drum spre masina.

sursa: Antena3

Flutur: PDL a scos tara din criza dupa ce PNL a bagat-o in criza si PSD a profitat de criza... Traian Basescu: Este nevoie de un suflu nou in PDL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x