Antena Căutare

Traian Băsescu s-a mutat la bloc. Primele imagini de la noua sa locuință, în valoare de jumătate de milion de euro

Fostul Președinte al României s-a lăsat dus cu greu din vișa de protocol din Primăverii. El a fost nevoit să se mute, după ce a fost evacuat, pe motiv că a fost colaborator al Securității.

Traian Băsescu s-a mutat la bloc. Primele imagini de la noua sa locuință, în valoare de jumătate de milion de euro Galerie
Traian Băsescu îşi vrea privilegiile înapoi. Fostul Președinte a deschis proces cu SPP la Curtea de Apel Bucureşti. | Hepta

Fostul șef de stat a părășit, într-un final, vila de protocol din cartierul Primăverii și s-a mutat la bloc. Traian Băsescu a început să își ducă lucrurile la noul apartament încă de acum două săptămâni, dar a mai durat puțin până când amenajările au fost gata.

Cât costă apartamentul în care s-a mutat Traian Băsescu, după ce a fost forțat să evacueze vila de protocol

Traian Băsescu a trecut de la vila de proticol din Primăverii la un apartament din zona Domenii, transmite Click.ro. Fostul președinte al Românieu s-a mutat, recent, într-un ansamblu rezidențial din zona Parcului Cireșarii.

Potrivit aceleiași surse, aparamentul în care s-a mutat politicianul, după ce a fost forțat să evacueze vila de protocol, se alflă în zona centrală a Capitalei. Traian Băsescu locuiește într-un penthouse de lux, la ultimul etaj.

Ansamblul rezidențial îi aparține omului de afaceri Dan Șucu și conform ultimelor estimări de pe piața imobiliară, valoarea apartamentului se ridică la peste jumătate de miliona de euro. Mai exact, Traian Băsescu ar fi scos din buzunar pentru noua sa locuință 550.000 de euro.

Traian Băsescu și familia lui au avut la dispoziție două luni pentru a se mută din vila de protocol, însă fostul președinte s-a lăsat cu greu dus din Primăverii. El a așteptat să se mute, până în momentul în care a fost evacuat, pe motivu că apartamentul ar fi fost în renovare. Fostul președinte a susținut că nu poate locui acolo, pentru că nu există nici măcar aragaz.

Citește și: Traian Băsescu îşi vrea privilegiile înapoi. Fostul Președinte a deschis proces cu SPP la Curtea de Apel Bucureşti

Cu toate acestea, la începutul acestei luni, pe pagina de Facebook oficială a complexului rezidential a apărut o postare prin care reprezentații îi mulțumesc fostului președinte pentru alegerea făcută.

„Suntem onorați de alegerea făcută de Domnul Președinte Băsescu de a cumpăra ultimul dintre cele 520 de apartamente construite deja în primele faze ale Arcadia Apartments Domenii. Alegerea dumnealui este o reconfirmare pentru noi a îndeplinirii promisiunii făcute de la început clienților noștri de a realiza un produs de foarte bună calitate” au scris aceștia pe rețelele de socializare.

Traian Băsescu a provocat un accident în Capitală

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a fost implicat, la finalul lunii trecute într-un accident rutier, pe care l-a provocat chiar el. Potrivit informațiilor, acesta ar fi avut loc în dimineața zilei de duminică, în jurul orei 10:30 și ulterior, fostul șef de stat s-a prezentat la Poloție de bună voie pentru a anunța accidentul, potrivit Observator.

Incidentul a avut loc pe o stradă din sectorul 2 al Capitalei. Fostul președinte al României a mers la Brigada Rutieră, la Biroul de Accidente Ușoare, ca să raporteze tamponarea, potrivit sursei citate.

Citește și: Bogdan Ionescu, fostul ginere al lui Traian Băsescu, prins beat la volan în București. Bărbatul s-a ales cu dosar penal

Acesta era obligat de lege să se prezinte în maximum 24 de ore. Acolo, Traian Băsescu a fost testat cu etilotestul, dar rezultatul a fost zero. Surse Observator spun că aceştia au considerat, însă, că nu este cazul să fie testat şi pentru droguri. Accidentul a avut loc pe strada Alecu Russo, în apropiere de Piaţa Spaniei.

Întrebat de un reporter, la ieșirea din sediul poliției ce s-a întâmplat, Traian Băsescu a răspuns: „Ce să se întâmple? Am acroşat un semafor cu oglinda şi am rupt-o”.

Cu toate acestea, în declarația de la Poliție, el a declarat că în timpul unei manevre de viraj a lovit cu oglinda autoturismului, oglinda unui alt autovehicul, ce se afla parcat.

În plus, se pare că imediat după ce a acroșat oglinda mașinii parcate, fostul președinte al României Traian Băsescu a lăsat un bilet pe parbrizul mașinii în care își cere scuze pentru cele întâmplate. Ba chiar a lăsat un număr de telefon la care utilizatorul mașinii să îl contacteze pentru formalitățile de înțelegere amiabilă.

Ce conține bagajul Elenei Udrea pentru închisoare. Restricțiile drastice pe care trebuie să le respecte după gratii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x