Antena Căutare

Tudose, după ce Ponta a spus că nu pleacă din Pro România pentru a nu pierde avantajele de europarlamentar: O nouă minciună/ petardă marca V. Ponta - Câţi bani a pierdut doamna Ponta când a plecat de la PSD la PRO (europarlamentar fiind)

Europarlamentarul Mihai Tudose a scris, marţi, un nou mesaj pe Facebook, după ce Victor Ponta a spus despre el că nu pleacă din Pro România pentru a nu pierde avantajele de europarlamentar. ”O nouă minciună/ petardă marca V. Ponta - câţi bani a pierdut doamna Ponta când a plecat de la PSD la PRO (europarlamentar fiind)”, a scris Tudose.

”O nouă minciună/ petardă.. marca Vv Ponta... Cică nu plec din PRO România fiindcă astfel «mi-aş pierde mandatul şi banii de europarlamentar»... Acum câteva ore declara că plec la alt partid...”, a scris Mihai Tudose pe Facebook.

Tudose a completat: ”O scurtă întrebare: câţi bani a pierdut doamna Ponta când a plecat de la PSD la PRO (europarlamentar fiind)? Şi cum de nu şi-a pierdut mandatul? Sau toţi ceilalţi europarlamentari care au «migrat» în timpul mandatului....”.

În finalul mesajului, Tudose i-a transmis lui Victor Ponta: ”Victor, nu mai judeca pe toată lumea după chipul şi asemănarea ta! Nu pentru toţi e vorba numai despre funcţii şi bani...”.

”Rămân la PRO. Pleacă tu!”, a încheiat Mihai Tudose.

Anterior, Victor Ponta a declarat, pentru Ştiri pe surse, că ”Mihai Tudose nu pleacă ca să nu piardă mandatul şi banii de la Parlamentul European”.

Marţi dimineaţă, Mihai Tudose i-a cerut demisia lui Victor Ponta de la conducerea Pro România.

”Nu ai vrea tu, Victor, să-ţi dai tu demisia? Ca să nu te mai deranjăm”, i-a transmis Tudose lui Ponta, în replică la afirmaţiile acestuia privind excluderea din partid a celor care au votat Guvernul Orban şi la acuzaţiile conform cărora ar fi negovciat cu Ludovic Orban votul pentru Guvernul PNL.

Sursa : news.ro

Prima şedinţă a Guvernului Orban, miercuri, la 12:00... Cine este Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii...
Bogdan Alecsandru a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi la DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida: „Nu pot să fiu tatăl perfect”
Bogdan Alecsandru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori ai echipei Observator....
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023. Taurii primesc vești bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023 anunță că nativii din zodia Taur au parte de vești bune....
Parteneri
Gustări sănătoase de luat în călătorii. Sunt pline de vitamine și minerale
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x