Antena Căutare

Turcan pledează pentru anticipate: Trebuie să eliberăm Parlamentul de PSD cât mai repede cu putinţă, pentru că fiecare zi care trece este în defavoarea oamenilor

Vicepremierul Raluca Turcan pledează pentru anticipate într-o postare pe Facebook, ea afirmând că trebuie eliberat Parlamentul de PSD cât mai repede cu putinţă, pentru că fiecare zi care trece este în defavoarea oamenilor.

”Menţinerea unui PSD dominant în Parlament încă un an riscă să blocheze toate lucrurile bune şi aşteptate pentru care există voinţă politică: Desfiinţarea Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie; Eliminarea pensiilor speciale; Alegerea primarilor în două tururi”, afirmă vicepremierul într-o postare pe Facebook.

Turcana afirmăcă Guvernul vrea să facă ”reformele profunde de care ţara are urgent nevoie”, să pună în practică punct cu punct agenda pentru care oamenii au votat la europarlamentare, la prezidenţiale sau la referendumul pe Justiţie.

”Nu putem, însă, mişca lucrurile câtă vreme întreg Parlamentul este ţinut captiv de o majoritate toxică, lipsită de legitimitate”, afirmă Turcan.

Ea anunţă că a fost stabilită echipa de negociere la nivelul partidului şi că vor începe discuţiile cu forţele din Parlament ”care înţeleg punctul critic în care ne aflăm”.

”Trebuie să eliberăm Parlamentul de PSD cât mai repede cu putinţă, pentru că fiecare zi care trece este în defavoarea oamenilor”, conchide Raluca Turcan.

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, după întâlnirea cu preşedintele Klaus Iohannis, că au convenit că cel mai bine pentru România este să fie organizate anticipate şi că ”ar fi util şi bine” ca alegerile parlamentare anticipate aibă loc simultan cu alegerile locale. El a evitat să precizeze dacă va recurge la demisie pentru a declanşa procedura anticipatelor, variantă evocată de preşedinte în declaraţiile făcute joi.

Sursa : news.ro

Roman (PNL): PSD fuge ca dracu de tămâie de anticipate... Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de afaceri cere revocarea fostului vicepremier Sevil Shhaideh din Consiliul d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x