Antena Căutare

Udrea dupa perioada in care a fost ministru: "O saptamana am fost cam derutata"

Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului este in „convalescenta” dupa perioada foarte incarcata in care gestionat doua portofolii in vechiul cabinet Boc.

Pedelista s-a aratat sambata, cu ocazia unei actiuni de donare de sange alaturi de OT-PDL, bucuroasa de faptul ca are mai mult timp liber de cand nu mai e ministru. Totusi, lipsa unui program la prima ora a diminetii a fost "derutanta" pentru Udrea in prima saptamana.

"A trebuit sa ma organizez in asa fel incat sa-l folosesc, dar sunt convinsa ca nu va dura mult aceasta liniste, pentru ca intram in campanie electorala, incepe activitatea la Parlament, si acolo sunt foarte multe lucruri de facut. Deocamdata, o saptamana, intr-adevar, am fost cam derutata, pentru ca nu eram obisnuita sa nu am ceva de facut inca de la prima ora a diminetii", a adaugat Elena Udrea.

Foto: Intact Images

PDL imparte afise cu pozele parlamentarilor Opozitiei: "El este unul dintre chiulangii!"... Cezar Preda (PDL): Ce lupte se dadeau in Modrogan, dupa demisia lui Hahaianu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x