Antena Căutare

UPDATE! Basescu, dupa gafa de la semnarea tratatului: "Asta e semnatura mea! Sunt prea multi de doi"

Traian Basescu s-a facut de ras in prezenta altor 24 de lideri de stat la semnarea textului pactului fiscal european. Seful statului a scris gresit cand a semnat tratatul, trecand luna a doua in loc de a treia.

UPDATE! Traian Basescu a declarat in cadrul unei conferinte de presa, la Bruxelles, ca nu a fost nu a comis nicio greseala in ceea ce priveste semnarea tratatului: "Asta e semnatura mea, sunt prea multi de doi. Acum sa nu credeti ca o sa-mi conteste cineva semnatura la UE"

Potrivit imaginilor transmise din sala in care a fost semnat documentul, presedintele Traian Basescu a incurcat luna Martie cu Februarie, scriind in dreptul iscaliturii sale data: "02.02.2012".


Presedintele Traian Basescu a participat, vineri dimineata, la Consiliul European de primavara de la Bruxelles, unde a fost semnat Tratatul privind stabilitatea, coordonarea si guvernanta in cadrul Uniunii Economice si Monetare.

Presedintele a semnat documentul, alaturi de liderii celorlalte 24 de state care au agreat documentul.

Un numar de 25 state ale Uniunii Europene (UE), inclusiv Romania, dar fara Marea Britanie si Cehia, au semnat, vineri, pactul fiscal european, care prevede in principal reglementari fiscale pentru echilibrarea bugetelor si coordonarea politicii economice la nivel european.

captura foto: Antena3

Fostul ministru al Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a fost externat... Mihai Razvan Ungureanu: "Nu am fost tocilar in liceu. Am stiut sa ma bucur de adolescenta"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x