Antena Căutare

UPDATE! Nastase ramane internat la Spitalul Floreasca

Comisia formata din mai multi medici s-a intrunit, luni dimineata la ora 10.00, pentru a decide daca fostul premier, Adrian Nastase, va fi transferat la spitalul penitenciar Rahova sau va mai ramane internat la Floreasca.

UPDATE 12.14: Adrian Nastase ramane internat la Spitalul Floreasca. "Pacientul ramane in spital, in urma verdictului dat de comisie", a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului Floreasca. "O comisie speciala IML va analiza cazul Nastase, iar luarea unei decizii se va face dupa ce aceasta comisie va ajunge la o concluzie", a completat acesta.

Din cauza tentativei de suicid si a internarii de urgenta, politistii nu au reusit sa duca la bun sfarsit procedura de incarcerare. In momentul de fata, zilele petrecute de Nastase pe patul de spital nu se scad din pedeapsa de doi ani de inchisoare.

"Adrian Nastase nu este detinut pentru ca nu a fost intocmit procesul verbal de incarcerare", spune ministrul de Interne, Ioan Rus.

Fapt confirmat si de unul dintre avocatii lui Adrian Nastase.

Politia a transmis Spitalului de Urgenta Floreasca o adresa prin care solicita sa i se spuna daca Adrian Nastase poate fi transferat catre un spital penitenciar.

Juristul Sergiu Andon spune ca nu a vazut niciodata o asemenea graba pentru punerea in aplicare a unui mandat de executare a unei condamnari.

Medicii care l-au ingrijit pe Adrian Nastase vor stabili luni daca fostul premier poate fi transferat la Spitalul Penitenicar Rahova. Decizia va fi luata de o comisie de medici, dupa ce Nastase va fi supus mai multor investigatii.

Stire in curs de actualizare...

Traian Basescu a sesizat Curtea Constitutionala cu privire la reprezentarea Romaniei la Consiliul European... Adrian Nastase va sta in celula cu un judecator, un politist si un functionar public...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x