Antena Căutare

UPDATE! Politia a incheiat cercetarile la locuinta lui Adrian Nastase

Procurorii au incheiat cercetarea la fata locului, de la resedinta Nastase fiind ridicate mai multe obiecte, printre care si revolverul cu care fostul premier a incercat sa se sinucida.

UPDATE 09.35: Politia se afla in judetul Prahova, la resedinta de la Cornu. Anchetatorii cauta alte arme detinute de Adrian Nastase.

Ancheta in cazul tentativei de sinucidere a lui Adrian Nastase continua, urmand ca cei care au luat parte la incident, familia si politistii, sa fie audiati.

Potrivit Mediafax, procurorul sef al Sectiei de urmarire penala si criminalistica din Parchetului instantei supreme, Valentin Selaru, a declarat, miercuri noapte, ca de la locuinta lui Adrian Nastase au fost ridicate o arma de foc si mai multe obiecte, precizand ca cel mai probabil s-a tras un singur foc. Proiectilul a fost descoperit la fata locului.


Adrian Nastase a fost vizitat la spital de Victor Ponta, Marian Vanghelie si alti colegi de partid... UPDATE! Adrian Nastase a intrat in sala de operatie. "Nu se afla intr-o stare buna"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x