Antena Căutare

UPDATE! PSD: Excluderea lui Geoana, amanata o saptamana

Mircea Geoana contesta decizia Comisiei de Etica a PSD si cere o noua sedinta a acesteia, pentru a-si putea exprima punctul de vedere. Geoana a trimis o scrisoare membrilor Biroului Permanent National (BPN) in care atrage atentia asupra unor posibile nereguli in decizia comisiei.

UPDATE 15.10: Decizia excluderii lui Mircea Geoana din PSD a fost amanata. Comitetul Executiv al partidului va fi convocat saptamana viitoare. "Nu ne putem baza pe Geoana", a declarat Victor Ponta.

Membrii BPN discuta la aceasta ora atat decizia Comisiei de integritate, cat si scrisoarea lui Geoana.

Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a aratat, intr-un comunicat remis presei duminica seara, ca decizia Comisiei Naţionale de Arbitraj şi Integritate Morala (CNAIM) a PSD este nulă, pentru ca a fost luata fara audierea partilor. Fostul presedinte al PSD sustine ca, astfel, hotararea nu produce consecinte.

Duminica, Mircea Geoană a fost propus pentru excluderea din PSD. Comisia de Integritate a luat decizia cu 43 de voturi "pentru" la 5 voturi "impotriva".

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Marian Vanghelie, despre cazul Geoana: "O executie stalinista!"... Ion Iliescu: "Geoana ar trebui sa ramana in partid si sa pastreze sefia Senatului"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x