Antena Căutare

USR: PSD pune viaţa băcăuanilor în pericol, aducându-i pe post de figuranţi la întâlniri electorale / Preşedintele Consiliului Judeţean, Sorin Braşoveanu, şi deputatul Ionel Floroiu au făcut o baie de mulţime la Filipeni

Reprezentanţii USR afirmă că preşedintele Consiliului Judeţean Bacău, Sorin Braşoveanu, împreună cu deputatul PSD Ionel Floroiu şi primarul comunei Filipeni au adunat zeci de săteni pentru a "sărbători" debutul unei etape intermediare a unei lucrări de investiţii, încălcând astfel restricţiile impuse de ordonanţele militare. "PSD pune viaţa băcăuanilor în pericol, aducându-i pe post de figuranţi la întâlniri electorale", susţin ei.

"PSD continuă să considere prevederile legale facultative! În timp ce pandemia de COVID-19 şi starea de urgenţă impusă de aceasta interzic adunările publice şi îi obligă pe români să stea în case, reprezentanţii PSD Bacău pun în pericol viaţa oamenilor, doar spre propriul beneficiu electoral", susţin reprezentanţii USR.

Ei afirmă că preşedintele CJ Bacău, Sorin Braşoveanu, "nu s-a putut abţine" să nu adune câteva zeci de săteni pentru a marca, alături de deputatul PSD Ionel Floroiu şi primarul unei comune, debutul unei etape intermediare a unei lucrări de investiţii.

"PSD pune viaţa băcăuanilor în pericol, aducându-i pe post de figuranţi la întâlniri electorale. Preşedintele Consiliului Judeţean, Sorin Braşoveanu, şi deputatul Ionel Floroiu au făcut o baie de mulţime la Filipeni, unde au sărbătorit debutul unei etape intermediare a unei investiţii. Maestru de ceremonii a fost primarul comunei, Rodica Ambrosie, care a ignorat restricţiile impuse de ordonanţele militare care interzic adunările publice şi a adus câteva zeci de săteni pentru a le asigura politicienilor cadrul festiv cu care s-au obişnuit", se arată într-o postare pe Facebook a USR Bacău.

Reprezentanţii USR Bacău spun că, din imaginile apărute pe reţelele de socializare, reiese că la eveniment au participat inclusiv persoane care pot fi încadrate în categoria cea mai mare de risc.

"Din punct de vedere legal, singurul a cărui prezenţă ar fi fost justificată acolo era preşedintele CJ, ca beneficiar al lucrării. Nici edilul comunei şi nici deputatul PSD nu aveau niciun rol formal în această procedură. Dar cum legea, fie ea şi ordonanţă militară, este doar un prilej de noi excepţii chiar în accepţiunea ministrului de interne al guvernului PNL, Marcel Vela, ce ne mai miră că nici cei din PSD nu-i iau ordonanţele militare în serios? Aşa cum un alt preşedinte de consiliu judeţean, liberalul Gheorghe Flutur de la Suceava, a luat COVID şi evident că a şi dat în exerciţiul funcţiunii, preşedintele PSD al Consiliului Judeţean Bacău e şi el în linia întâi a răspândirii coronavirusului. Chiar dacă mizează că, fiind membru PSD, nici Aghiuţă nu se lipeşte de el, în materie de coronavirus e problemă de timp până când va îmbolnăvi, poate fatal, pe cineva cu astfel de încălcări flagrante ale ordonanţelor militare pentru care milioane de români stau în case cu veniturile amputate", susţin ei.

Sursa : news.ro

Klaus Iohannis, mustrat de IPS Teodosie! „Este ca un soi de blestem. Să nu se mai facă astfel de afirmaţii“... Propunerea de desfiinţare a Institutului Levantului, respinsă în Comisia pentru cultură din Senat. Proiectul va merge în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x