Antena Căutare

Vanghelie: In proportie de 70%, arestarea lui Nicolescu a fost facuta sa ne bagam mintile-n cap

Primarul Sectorului 5 si presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat, in cadrul emisiunii „Vorbe Grele” de la Antena3, ca arestarea lui Constantin Nicolescu a fost una politica si ca Puterea trebuie sa inceteze cu asemenea gesturi de razbunare si sa faca ceva pentru Romania, care se afla intr-un permanent declin. Edilul este de parere ca acest lucru s-a intamplat pentru a atentiona Opozitia care, in opinia guvernantilor, ar trebui sa stea acasa, speriata.

intr-un stat de drept nu cred ca este normal sa te duci peste un om in casa la 7 dimineata, sa-l iei cu mascatii si sa creezi o asemenea tensiune


Presedintele Consiliului Judetean Arges a fost retinut, miercuri seara, de procurorii DNA. Constantin Nicolescu a fost audiat timp de cateva ore intr-un caz care vizeaza o sponsorizare de 125.000 de lei acordata de CJ Arhiepiscopiei Argesului si Muscelului.

In acest scandal, arhiepiscopul Calinic il acuza pe senatorul PDL Mircea Andrei ca s-ar afla in spatele anchetei.

Am fost retinut "pentru ca am muncit 45 de ani", le-a spus Nicolescu, vizibil emotionat, jurnalistilor, la iesirea din sediul DNA. Presa a incercat apoi sa afle de ce este acuzat, insa presedintele CJ Arges a spus doar „o sa aflati".

Nicolescu a fost urcat in duba Politiei cu catuse la maini si dus in arestul Inspectoratului Judetean de Politie Arges.

Sursa: Antena3

Antonescu: Boc este de vina pentru haosul din sistemul pensiilor militare... Constantin Nicolescu, operat pe cord deschis la Spitalul "Floreasca"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x