Antena Căutare

Victor Ponta: Am mandat sa construiesc o alianta PSD-PNL pe termen mediu, de 6-8 ani

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, ca mandatul pe care l-a primit la sfarsitul anului de la conducerea PSD este constructia unei aliante cu PNL pe termen mediu, de 6-8 ani.

"Vreau nu doar un proiect comun al opozitiei, ci o constructie politica pe o perioada de sase, sapte, opt ani, pentru ca romanii sa stie ca exista un proiect de salvare a Romaniei, iar acest proiect va fi construit impreuna de PSD si PNL",


Intrebat daca aceasta alianta PSD-PNL ar trebui inregistrata la tribunal, Ponta a raspuns: "Nu cred ca va fi bine sa tot anuntam la presa, dar discutiile cu PNL privesc orice forma necesara de colaborare, inclusiv o alianta juridica, in care PNL si PC vor reprezenta ideologia de centru-dreapta, iar PSD va reprezenta ideologia de centru-stanga".

Membrii Biroului Politic Central al PNL si cei ai Biroului Executiv al PC au aprobat, miercuri, propunerea lui Crin Antonescu privind incheierea unei aliante politice intre cele doua formatiuni politice. Aceasta ar urma sa se numeasca Alianta de Centru-Dreapta, iar decizia finala privind constituirea ei urmeaza sa fie luata pe 10 ianuarie, dupa intrunirea Delegatiei Permanente a PNL.

Foto: Intactimages

Basescu: Romania trebuie sa aiba un acord "precautionary" cu FMI... Corneliu Vadim Tudor, urmarit penal pentru ca a impiedicat evacuarea sediului PRM...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x