Antena Căutare

Victor Ponta anunta ca este gata sa treaca peste disensiunile cu Basescu, dupa alegerile parlamentare

Intr-un interviu acordat Wall Street Journal, premierul Victor Ponta spune ca dupa scrutinul parlamentar din decembrie este pregatit sa dea uitarii disensiunile cu presedintele Traian Basescu.

Primul ministru anticipeaza ca va ramane premier si dupa alegerile de luna viitoare si anunta ca se va concentra in totalitate pe problemele economice si sociale.

Conform WSJ, Victor Ponta admite ca a facut greseli in gestionarea crizei politice din vara, in contextul in care nivelul investitiilor straine s-a diminuat, economia a inregistrat scaderi, iar Uniunea Europeana si Statele Unite au denuntat riscuri la adresa statului de drept.

Ponta a declarat ca nici el, nici presedintele Basescu nu doresc o noua criza politica, dupa ceea ce el a numit o "vara fierbinte".

"Dupa alegeri, nimeni nu isi poate permite o noua criza. Cred ca presedintele va ramane in functie, guvernul va avea sustinerea noului parlament si vom avea multe lucruri de facut anul viitor", a spus Ponta in interviul acordat WSJ.

Citeste si Jurnalul!

Negocierile de la Bruxelles au esuat. Basescu: "Reducerea bugetului UE va fi de 100 de miliarde"... Mesaj central la mitingul pentru autonomia Tinutului Secuiesc de la Sfantu Gheorghe: "La revedere, Romania"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x