Antena Căutare

Victor Ponta: "Basescu poate sa traga cu tancurile in noi. Nu cred ca cineva de la Bruxelles o sa-i spuna ceva"

Invitat la emisiunea "Vorbe Grele", de la Antena3, Victor Ponta a spus ca declaratia lui Basescu privind consensul pe care il are din partea clasei politice, reprezinta doar o pacaleala fata de reprezentantii Uniunii, adaugand ca la Bruxelles au alte griji, cu zona euro, si nu crede ca-i intereseaza ce se intampla aici.

"Poate sa vina Basescu si cu tancurile sa traga in noi, ca nu cred ca o sa iasa cineva de la Bruxelles sa-i spuna ceva"


Presedintele PSD, Victor Ponta, a comentat despre atitudinea presedintelui Basescu in timpul consultarilor de la Cotroceni, recentele intalniri de la Bruxelles, dificultatile intalnite in discutiile cu Emil Boc si posibilele solutii pentru incheierea crizei politice.

Acesta a mai vorbit de problemele pe care Basescu spune ca le are, presedintele plangandu-se ca "Nu ma asculta coalitia, nu vedeti ca ei fac ce vor?". Liderul PSD a comentat acest moment spunand ca "Basescu e in opozitie cu toata lumea, poporul nu-l merita, in primul rand el este in opozitie cu romanii", Domnul Oprea si doamna Udrea fiind totusi singurii de care presedintele nu s-a plans."

foto: Intact Images

UPDATE! Adrian Nastase a fost achitat in dosarul "Matusa Tamara"... Vadim Tudor: "Basescu a exercitat suveranitatea poporului roman in nume propriu. Asta e lovitura de stat!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x