Antena Căutare

Victor Ponta: Boc, cel mai umil executant al lui Traian Basescu

Premierul si presedintele PSD, Victor Ponta a declarat, la Cluj, inaintea lansarii candidatilor USL Cluj la alegerile locale, ca Emil Boc a fost "cel mai umil executant al ordinelor" presedintelui Traian Basescu.

"Am venit sa ii sustinem pe Marius Nicoara si Horea Uioreanu, candidatii USL Cluj la Primarie si Consiliul Judetean. Nu vreau sa fiu polemic, dar vreau sa spun ca nu cred ca la Cluj oamenii vor decide sa dea inapoi. Tara se schimba, s-a schimbat, s-a schimbat Guvernul si Romania se va schimba in bine. Clujul nu are cum sa o ia inapoi pe vremurile lui Boc. Sunt convins ca Marius Nicoara va castiga Primaria. Sunt convins ca nici clujenii nu mai vor sa se intoarca in timp, ci vor sa mearga inainte cu toata tara. Dupa ce ai fost cel mai umil executant al ordinelor presedintelui Basescu, sa vrei sa conduci din nou capitala Transilvaniei cred ca este un proiect irealizabil", a declarat Victor Ponta.

Din partea USL, la Primaria Cluj candideaza Marius Nicoara, iar la CJ Cluj Horea Uioreanu.

Lansarea candidatilor USL Cluj a avut loc la Cinematograful "Florin Piersic", unde, alaturi de Victor Ponta, au fost prezenti presedintele PNL, Crin Antonescu, liderul PC, Daniel Contantin, ministrul de Interne, Ioan Rus, parlamentari PNL, PSD si PC.

Foto: Intactimages

Directorul general al Electrica a demisionat... Traian Basescu: "Rusia ne e vecina, dar parteneriatul definitiv este cu SUA"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x