Antena Căutare

Victor Ponta: Eu nu o sa primesc niciodata o functie de la Basescu

Victor Ponta a oferit luni la pranz explicatii vizavi de declaratiile lui Traian Basescu, de duminica seara, cand a spus ca i-a oferit lui Ponta postul de premier in cadrul consultarilor cu partidele.

Declaratii Victor Ponta:
"Nici nu l-am bagat in seama. Nu mi se pare serios sa faci bascalie pe o problema atat de serioasa. O chestie de neseriozitate si degradanta pentru un presedinte. Eu nu vreau sa fiu niciodata premierul lui Basescu. Eu nu sunt Boc sau Ungureanu.

Eu tratez foarte serios aceasta problema. Voi fi primul ministru din partea USL-ului. O sa facem o solicitare oficiala ca domnul Basescu sa dea toate stenogramele. Inaintea noastra a mai avut discutii cu UNPR, dupa care a avut discutii cu PDL-ul.

Cred ca de fapt a si vrut sa-l umileasca pe actualul premier. Adica ce e MRU? Nechezol, inlocuitor? Nu are cafea si il pune pe MRU?!

Eu nu pot sa vin
[...] Eu nu o sa primesc niciodata o functie de la Basescu. Eu nu sunt nici Boc, nici Ungureanu. Pe mine trebuie sa ma voteze cetatenii.

Doamna Anastase poate sa numere in asa fel incat sa se ridice imunitatea.
[...] Cred ca toti parlamentarii PDL trebuie sa-si doneze indemnizatiile pentru ca nici ei nu au promovat nicio lege.

Foto: Intact Images

Nastase despre oferta de premier a lui Basescu catre Ponta: "Nu mai suntem in perioada lui Carol al II-lea"... Sondaj CSOP: USL ar obtine 46% la localele din Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x