Antena Căutare

Victor Ponta: "Ma consult mereu cu presedintele Basescu la telefon, nu incepem nu stiu ce conflict"

Victor Ponta a declarat ca discuta cu presedintele prin intermediul telefonului despre "orice fel de lucru institutional". Premierul desemnat le-a spus jurnalistilor ca nu vrea ca media sa creada ca incepe "nu stiu ce conflict", relateaza Mediafax.

Victor Ponta a precizat, raspunzand unor intrebari, ca "probabil ca domnul Georgescu (Florin Georgescu, ministrul desemnat al Finantelor - n.r.) il va informa si pe seful statului" in legatura cu discutiile cu delegatia FMI.


Premierul desemnat a mentionat ca, de altfel, scrisoarea de intentie catre FMI se semneaza de catre guvernatorul BNR si de catre ministrul Finantelor.

Intrebat daca de la momentul desemnarii sale ca premier s-a mai intalnit cu Traian Basescu, Victor Ponta a raspuns negativ. "Vorbesc cu presedintele tarii la telefon pentru orice fel de lucru institutional. Nu vreau sa credeti ca incepem nu stiu ce conflict", a tinut sa precizeze Ponta.

foto: Intact Images

Mircea Diaconu s-a razgandit: "Imi mentin recursul la ANI si nu ma retrag din Senat!"... Suceava: PNL a gasit sute de morti pe listele electorale permanente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x