Antena Căutare

Victor Ponta: “Nici in Congo, Igas nu ar fi putut candida!”

Victor Ponta l-a atacat dur, la Targu-Jiu, pe Ministrul de Interne, Traian Igas, despe care spune ca, avand in vedere situatia sa scolara, nu ar fi putut candida nici macar in Congo. Reactie vine dupa ce Igas a declarat saptamana trecuta ca Victor Ponta nu va mai obtine nici macar un colegiu de deputat la alegerile viitoare.

"Nu vreau sa cometez ceea ce spun prostii. Si ma refer aici la declaratiile domnului Igas. Acest domn, daca nu avea sustinerea lui Traian Basescu nu ar fi putut candida nici macar in Congo fara diploma de bacalaureat. Domnul Igas a venit la Gorj unde in partid are numai penali. De ce nu a vorbit ministrul de Interne despre condamnarea deputatului sau, Cosmin Popescu, la doi ani de inchisoare? De ce nu vorbeste despre problemele penale ale lui Ionel Mantog? Sunt oameni cu care au defilat si defileaza PD-L si domnul Igas. Mult tupeu trebuie sa fi avut", a sustinut Victor Ponta.

Sursa: Jurnalul National

Emil Constantinescu: "Conflictul din Libia pune in lumina degradarea politicii externe a Romaniei"... Adrian Severin, huiduit in plenul Parlamentului European...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x