Antena Căutare

Victor Ponta: "Orban a fost mereu contra USL. Sa vedem daca va candida independent sau de la Uniune"

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat joi, referitor la afirmatiile lui Ludovic Orban care a invinuit PSD pentru referendum, ca liberalul a fost mereu impotriva USL, iar acum este consecvent.

"Domnul Orban a fost intotdeauana contra USL, e consecvent acum. Ramane sa vedem in continuare daca va candida independent sau la USL", a raspuns, joi, premierul Victor Ponta, la declaratiile lui Orban, potrivit carora PNL a piedut pe mana PSD la suspendarea presedintelui Traian Basescu.

Ponta s-a limitat la aceste declaratii, spunand ca nu comenteaza mai mult, deoarece "este suficient de batran in politica" pentru a nu comenta stiri pe surse.

Reactia lui Victor Ponta vine dupa ce deputatul PNL Ludovic Orban a facut joi o serie de declaratii critice la adresa PSD.

Liberalul Ludovic Orban a declarat, joi, ca nu este normal ca liberalii si Crin Antonescu sa fie considerati de PSD ''tapi ispasitori'' pentru rezultatul de la referendum.

"Nu mi se pare normal ca dl Antonescu si PNL mai ales in discursul unor lideri ai PSD sa fie considerati tapi ispasitori pentru acest rezultat la referendum, ca de fapt noi am sustinut un demers care nu a fost initiat de noi si ca nu mi se pare normal ca unii lideri ai PSD, unii analisti din zona respectiva sa puna in spatele PNL sau a dl Antonescu un rezultat care, dupa opinia mea, nu poate fi considerat un esec, ci este un esec numai prin prisma faptului ca o Curte Constitutionala a refuzat sa tina cont de dorinta cetatenilor", a spus Orban, dupa sedintele conducerii PNL.

De asemenea, Orban a sustinut ca nu este normal ca partidul sa plateasca pentru referendum, PSD fiind formatiunea care a initiat acest demers, iar in conducerea liberala nu s-a dat un vot in acest sens.

Sursa: Antena3

FOTO: Intact Images

Crin Antonescu: "USL va cere comisie parlamentara pentru anchetele legate de referendum"... Noi dezvaluiri din dosarul Blejnar. Pentru cine a intervenit Mircea Basescu la fostul sef al ANAF...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x