Antena Căutare

Victor Ponta, ironii aruncate foștilor colegi din PSD, după demiterea guvernului Dăncilă: „Sunt foarte bucuros că...”

La scurt timp după ce moțiunea de cenzură împotriva guvenului Dănciă a trecut, Victor Ponta, președintele Pro România, a lansat o „ofertă” foștilor colegi din Partidul Social Democrat.

La scurt timp după ce moțiunea de cenzură împotriva guvenului Dănciă a trecut, Victor Ponta, președintele Pro România, a lansat o „ofertă” foștilor colegi din Partidul Social Democrat.

„Oferta mea pentru foştii mei colegi de la PSD rămâne valabilă, acum, după moţiune.(...) Ar trebui să ne aşezăm la masă, să înţelegem că acest guvern s-a terminat, să susţinem împreună un candidat comun în turul al doilea la prezidenţiale, pe domnul Diaconu, care să fie un contracandidat puternic pentru Klaus Iohannis şi să încercăm să reconstruim o guvernare aşa cum am promis-o în 2016 şi imediat în 2017 a distrus-o domnul Dragnea. (...) Domnul Dragnea şi doamna Dăncilă, prelungirea domnului Dragnea, şi-au bătut joc de votul de atunci, de guvernare, de ideile bune. Putem! Avem o şansă un an de zile să facem ce nu am făcut timp de trei ani. Asta depinde de înţelepciunea lor, după care oamenii vor decide la vot dacă vor guvern PNL, USR sau de stânga”, a afirmat Ponta, joi, la Parlament, după adoptarea moţiunii de cenzură.

Viorica Dăncilă, declarații despre candidatura la prezidențiale: „Nu mă tem de absolut nimic. Mergem înainte în cursa pentru Cotroceni”

Guvernul Dăncilă a fost demis cu 238 de voturi ”pentru”, în urma voturilor exprimate de senatori și deputați prin vot secret cu bile:

  • - număr total de senatori și deputați: 464
  • - numărul parlamentarilor prezenți: 399
  • - voturi exprimate: 245
  • - voturi anulate: 3
  • - număr total de voturi valabil exprimate: 242
  • - voturi pentru adoptarea moțiunii: 238
  • - voturi contra adoptării moțiunii: 4

Pentru adoptarea moțiunii de cenzură era nevoie de 233 de voturi ”pentru”.

Sursa: Antena 3

Tăriceanu spune că va susţine un guvern care să nu îndrepte România din nou spre statutul de republică a procurorilor şi... Mesaj umilitor la sediul PSD Vaslui, imediat după votul moțiunii de cenzură - Foto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x