Antena Căutare

Victor Ponta: Traian Basescu este o umilinta pentru Romania

Co-presedintele USL si liderul PSD Victor Ponta a apreciat ca "este o umilinta pentru Romania sa aiba un presedinte ca Traian Basescu" si a confirmat declaratia de duminica a sefului statului, potrivit careia nu va fi niciun guvern PSD-PDL, dupa legislativele din acest an. USL va guverna deoarece "ceea ce decid oamenii nu poate fi intors de presedinte", a subliniat Ponta.

"E foarte adevarat. Si eu exclud. Nu va fi niciun guvern PSD-PDL", a declarat Victor Ponta, adaugand ca "pentru Romania au fost opt ani de umilinte, pentru noi, ca romani, sa avem in functia de presedinte un om cu un nivel atat de scazut si profesional si moral. Este o umilinta pentru Romania sa aiba un presedinte ca Basescu", informeaza Mediafax.

Pe de alta parte, intrebat daca, in ipoteza in care dupa alegeri USL va avea majoritate clara, insa presedintele, prevalandu-se de articolul 103 din Constitutie, respectiv deoarece USL este alianta, nu partid, nu va incredinta Uniunii formarea noului Cabinet, Ponta a afirmat ca vointa poporului nu poate fi "intoarsa de Traian Basescu (...) Vom guverna. Vom guverna. Ceea ce decid oamenii, nu poate fi intors de Basescu".

Foto: Intactimages

Iubita lui Vanghelie, deputatul Oana Mizil, "divorteaza" de PSD... Basescu nu vede un Guvern PDL-PSD, dar cu PNL da...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x