Antena Căutare

Victor Ponta: Traian Basescu ma confunda cu Emil Boc. De guvernare ma ocup eu

Victor Ponta a declarat ca Traian Basescu il confunda din nou cu fostii premieri Emil Boc si Mihai Razvan Ungureanu. Actualul prim-ministru a afirmat ca presedintele nu trebuie sa se ocupe de guvernare deoarece atunci cand a facut aces lucru, „inima Romaniei a fost oprita, si cea economica si cea sociala”.

Potrivit Antena 3, intrebat despre declaratia presedintelui conform careia Guvernul a luat o decizie neinspirata de a permite institutiilor publice achizitionarea de autoturisme cu pretul sub 18.000 de euro, Victor Ponta a precizat:

"Ma uimesc preocuparile presedintelui Basescu, eu credeam ca presedintele tarii trebuie sa se ocupe de reprezentarea in afacerile externe si militare. Imi pare rau daca iar ma confunda cu domnul Boc sau domnul Ungureanu, de guvernare ma ocup eu. Dansul se ocupa de ce are dansul de facut, ca deocamdata ma bazez pe faptul ca, atunci cand domnul Basescu s-a ocupat de guvernare, inima Romaniei a fost oprita, si cea economica si cea sociala".

De asemenea, premierul a declarat si ca Traian Basescu „are obligatia fie sa obtina ceea ce Comisia Europeana si parlamentul European au considerat ca e corect pentru Romania, fie sa-si utilizeze dreptul de veto” la reuniunea Consiliui European.

Foto: Intact Images

Traian Basescu: "Avem potentialul sa trecem cu o oarecare relaxare de perioada de criza"... Victor Ponta: "Imi doresc ca presedintele Basescu sa nu mai mearga la Bruxelles sa reprezinte interese personale&qu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x