Antena Căutare

VIDEO! Adrian Nastase a trait iubiri violente

Politicianul Adrian Nastase a vorbit intr-un interviu acordat emisiunii Acces Direct despre relatia cu sotia sa, Dana, inainte si dupa casatorie.

"In mod ciudat, dupa 2004, familia mea a devenit mai unita", a spus Nastase. El si-a amintit despre iubirile sale de dinaintea casatoriei cu Dana Nastase.

"Fiecare varsta are definitia sa pentru iubire. Am trait iubirea in forma violentei si geloziilor specifice tineretii. M-am casatorit cu Dana la 35 de ani. Dupa ce am terminat Facultatea de Drept m-am inscris la Facultatea de Sociologie, la sectia de Filosofie, iar Dana era studenta acolo. Ea spunea ca s-ar casatori cu un tip din ala care intra la examen fara griji si pleaca cu nota maxima", a explicat Nastase.

Cei doi s-au casatorit cu persoane diferite dupa facultate, au divortat, iar la cativa ani distanta s-au reintalnit.

Vasile Blaga: Cererea liderului PSD de pichetare a sediilor PDL, una "tipic Ponta, tipic procuror nereusit"... Constantin Nicolescu a fost detubat si este constient...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x