Antena Căutare

VIDEO! Intalnirea de criza intre Duta si "gasca Videanu" intr-un resturant din Capitala

Lucian Duta a fost surprins parasind incinta unui restaurant din Capitala, impreuna cu tatal ministrului de Finante Bogdan Dragoi, omul de afaceri Bebe Ionescu si fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu, conform informatiilor emisiunii "Sinteza Zilei".

Dezvaluirile apar in plin scandal al lipsei de morfina si cand, pe surse, exista informatia ca seful CNAS ar putea fi demis.

Duta a fost surprins in trafic intr-o masina de lux, de 60, 000 de euro despre care declara ca nu ii apartine. Directorul CNAS-ului locuieste, de asemenea, intr-un bloc din sectorul 1 al Bucurestiului, achizitionat in rate de la Primaria Capitalei.

Vezi mai jos mai multe imagini!

Miliardarii au mai fost surprinsi pe Riviera Franceza, in 2007 intr-un hotel exclusivist. Dan Dragoi, Bebe Ionescu si Miorita Videanu au fost vazuti in hotelul de 5 stele "Martinez". In acel complex turistic o masa costa 3000 de euro.

Videanu & Co. au afaceri impreuna cu energie, gaze, marmura, intermedieri financiare si pe bursa.



Cine sunt miliardarii din "Gasca lui Videanu"?


DAN DRAGOI este tatal actualului ministru de Finante, Bogdan Dragoi. A reprezentat interesele Balli in Romania dupa '90.

GHEORGHE "BEBE" IONESCU este fostul director general al FPS si omul care si-a pus stampila pe majoritatea privatizarilor de dupa '90. Mai important, a fost membru in consiliul BCR si este membru in consiliul Petrom, conform organiggramei care este postata pe site-ul companiei. Este tatal lui "Syda" Ionescu. Fiul sau a fost consilier al ministrului Anca Boagiu. Syda Ionescu este iubitul Elenei Basescu.

Bebe Ionescu a fost surprins de paparazzii Cancan in 2007 jucand table pe plaja aceluiasi hotel din Cannes.

RAUL DOICESCU este patronul firmei Bog'art, implicata in scandalul constructiei de 19 etaje de la langa Catedrala Sfantul Iosif. Autorizatia de constructie a "Cathedral Plaza" a fost contestata in numeroase randuri, Videanu fiind acuzat de eliberarea autorizatiei.

Are o avere de 30.000 000 de dolari.

AUREL CERNAIANU este un medic american de origine romana, asupra caruia au fost lansate acuzatii ca ar fi intervenit in favoarea unor firme la unele licitatii derulate de catre ministerul Sanatatii pe vremea guvernarii Nastase.

Este proprietarul iahtului "Forever".

SORIN CRETEANU controleaza compania de constructii Comnord Bucuresti si are o avere de 600 de milioane de dolari. Principalul proiect al firmei este construirea unor cladiri in Baneasa.

Vezi mai jos mai multe imagini!

Foto: Captura Antena3/ Cancan/ Blitz Magazine.ro

Ungureanu a diagnosticat Administratia: Are multe vicii si boli, cu oameni suprapolitizati... Udrea si-a schimbat "brusc" parerea despre Ungureanu: "MRU a pornit bine in noul mandat"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x