Antena Căutare

VIDEO! Petrecere regala la Ateneul Roman, in cinstea Majestatii Sale, regele Mihai!

A fost o seara regala la Ateneul Roman. Sute de invitati au petrecut in compania familiei regale momente unice. Majestatea Sa, Regele Mihai a lipsit, dar a fost in gandurile tutoror celor prezenti. Manifestarile cu ocazia implinirii a 91 de ani, s-au incheiat astazi, printr-o ceremonie festiva la Palatul Elisabeta.

"Astazi, de ziua tatalui meu, Regele Mihai, va doresc sa petreceti o seara de neuitat!", asa si-a intampinat principesa Margareta oaspetii. Si asa a fost. Vilonistul, Alexandru Tomescu, cu a sa vioara Stradivarius, a deschis recitalul.

Altetele Lor regale, Principesa Margareta, Principele Radu si Principele Nicolae s-au bucurat de concert alaturi de sute de invitati. Ateneul Roman a fost neincapator. Majestatea Sa, Regele Mihai, nu a participat la concertul dat in cinstea sa. S-a bucurat insa, sa vada din nou, ca romanii il iubesc.

"Noi suntem asa de fericiti ca este impreuna cu noi si sper ca pentru multi ani inainte, asta e visul nostru", a mai spus principesa Margareta. Un alt vis al Principesei e si acela de a-i ajuta pe tinerii talentati din Romania. Toti banii stransi seara trecuta, 75 de mii de euro, vor veni in ajutorul acestor tineri.

Manifestarile de ziua Majestatii Sale au continuat astazi, la Palatul Elisabeta. Regele Mihai le-a inmanat 18 diplome celor care au grija, de ani de zile, de bunastrea familiea regale. De la furnizorii de dulceturi, vin si flori pana la designeri. Ceremoniile de ziua Majestatii Sale s-au incheiat in Romania, insa vor continua la Londra.

ICCJ: Sorin Blejnar ramane cu interdictia de a parasi tara... Presedintele Parlamentului European va face o vizita la Targu Jiu, alaturi de Victor Ponta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x