Antena Căutare

Viorica Dăncilă, avertisment categoric pentru Klaus Iohannis! Ce a promis că va face

Viorica Dăncilă a transmis un avertisment pentru Klaus Iohannis, cu puțin timp înainte de a începe, duminică, cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale 2019, și pentru românii din țară.

Viorica Dăncilă, avertisment categoric pentru Klaus Iohannis! Ce a promis că va face
Viorica Dăncilă.

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, a anunțat că va fi prezentă, vineri, la ora 20.00, la Palatul Parlamentului pentru dezbaterea cu Klaus Iohannis, însă dacă acesta „îşi menţine refuzul" de a participa, ea va transmite un mesaj către români, la finalul campaniei electorale.

„Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, invită reprezentanţii mass-media la Palatul Parlamentului în seara zilei de vineri, 22 noiembrie 2019. Viorica Dăncilă va fi prezentă la ora 20 în sala Spiru Haret, nivelul P, pentru o dezbatere cu reprezentantul PNL Klaus Iohannis, contracandidatul ei în alegerile prezidenţiale", a anunţat PSD.

Reprezentanţii partidului precizează că vineri Viorica Dăncilă l-a contactat personal pe Klaus Iohannis, reînnoind propunerea PSD pentru o dezbatere faţă în faţă înaintea alegerilor din 24 noiembrie.

„În condiţiile în care Klaus Iohannis îşi menţine refuzul de a participa la dezbatere, Viorica Dăncilă va transmite, aşa cum a promis, un mesaj către români la finalul campaniei electorale pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale", arată PSD.

Prezidenţiabilul PSD Viorica Dăncilă se adresează, într-o scrisoare deschisă, românilor, jurnaliştilor, formatorilor de opinie, lansând un apel public pentru a-l chema pe contracandidatul său Klaus Iohannis la o dezbatere începând cu ora 20:00, la Palatul Parlamentului. Ea îl acuză din nou pe preşedinte că fuge de întrebări şi anunţă că echipa sa de campanie încearcă să contacteze staff-ul lui Iohannis.

Senatorul PNL Alina Gorghiu afirmă, referitor la dezbaterea solicitată vineri de liderul PSD, Viorica Dăncilă, că preşedintele Klaus Iohannis se află la Bacău, „la o dezbatere deschisă cu cetăţenii". „Deci nu cred că se supără cineva că nu va da curs invitaţiei de a se întâlni cu dumneavoastră la Parlament. Şi să vă spun eu ce este „DE NEACCEPTAT”. Frica PSD de a se întâlni cu electoratul, de a cere direct cetăţenilor să meargă la vot!", spune Gorghiu, care întreabă: „Nu mai bine ar ieşi cei de la PSD puţin pe stradă, să mai simtă ce gândesc oamenii?".

Alegeri prezidenţiale 2019 - Peste 50.000 de români au votat până la ora 18:00, la secţiile din străinătate în turul al... Cum au beneficiat Victor Ciorbea și soția sa de amnistie fiscală! Ce datorie IMENSĂ le-a fost ștearsă de ANAF! Aveau imp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x