Antena Căutare

Viorica Dăncilă, declarații despre candidatura la prezidențiale: „Nu mă tem de absolut nimic. Mergem înainte în cursa pentru Cotroceni”

La doar câteva minute după ce moţiunea de cenzură a trecut, iar guvernul a fost demis, Viorica Dăncilă a vorbit despre alegerile prezidențiale. Ce a declarat premierul despre cursa pentru Cotroceni?

La doar câteva minute după ce moţiunea de cenzură a trecut, iar guvernul a fost demis, Viorica Dăncilă a vorbit despre alegerile prezidențiale. Ce a declarat premierul despre cursa pentru Cotroceni?

„După cum ați văzut, moțiunea de cenzură a trecut. Toate partidele s-au unit, au fost inclusiv colegi din PSD care au trădat. Nu este o problemă, plecăm cu datoria împlinită, am reușit să îndeplinim foarte multe obiective din programul de guvernare, pe care oamenii le-au văzut și le-au simțit. Le doresc celorlalți să vină în plen cât mai repede, cu o nouă formulă guvernamentală și cu un guvern. Fac apel la președintele României să nominalizeze cât mai repede un premier, astfel încât să își asume guvernarea. (...)

Ce crede Viorica Dăncilă despre guvernarea ei și ce își dorește să nu se întâmple în următoarea perioadă. „Nu ne-am bătut joc de oameni niciodată”

Sunt convinsă că oamenii vor face comparație între ceea ce a făcut guvernul PSD și ce vor face cei care astăzi au dorit să vină la guvernare.

Nu mă tem de abosolut nimic. Nu vreau să pierdem încrederea românilor, dar, sunt convinsă că, în această perioadă, mult mai mulți români vor fi alături de noi, având în vedere ce au spus în spațiul public partidele de opoziție.(...)

Le doresc succes celor care vor veni la guvernare. Partidul Social Democrat merge pe drumul său, acela de a dialoga cu cetățenii”, a declarat Viorica Dăncilă, după ce moțiunea de cenzură împotriva guvernului a trecut.

Viorica Dăncilă, ironie la adresa lui Klaus Iohannis, după căderea guvernului! Cum l-a atacat pe președinte

Guvernul Dăncilă a fost demis cu 238 de voturi ”pentru”, în urma voturilor exprimate de senatori și deputați prin vot secret cu bile:

- număr total de senatori și deputați: 464

- numărul parlamentarilor prezenți: 399

Moțiunea de cenzură a trecut. Ce urmează după căderea guvernului Dăncilă. Opțiunile președintelui

- voturi exprimate: 245

- voturi anulate: 3

- număr total de voturi valabil exprimate: 242

- voturi pentru adoptarea moțiunii: 238

- voturi contra adoptării moțiunii: 4

Pentru adoptarea moțiunii de cenzură era nevoie de 233 de voturi ”pentru”.

Sursa: Antena 3

Ce crede Viorica Dăncilă despre guvernarea ei și ce își dorește să nu se întâmple în următoarea perioadă. „Nu ne-am bătu... Tăriceanu spune că va susţine un guvern care să nu îndrepte România din nou spre statutul de republică a procurorilor şi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x