Antena Căutare

Viorica Dăncilă: Nu vor fi PSD-işti care vor vota moţiunea de cenzură. Repet, moţiunea nu va trece

Prim-ministrul Viorica Dăncilă susţine că niciun parlamentar al PSD nu va vota moţiunea de cenzură şi reafirmă că demersul nu va trece de votul Parlamentului.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă susţine că niciun parlamentar al PSD nu va vota moţiunea de cenzură şi reafirmă că demersul nu va trece de votul Parlamentului.

Prezentă marţi la Ploieşti, unde a participat la deschiderea noului an universitar la Universitatea de Petrol-Gaze, premierul Viorica Dăncilă a reafirmat convingerea sa că moţiunea de cenzură nu va fi votată.

„Repet ceea ce am spus şi ieri: moţiunea nu va trece, sunt destui oameni responsabili în Parlamentul României, indiferent de partidul din care fac parte. În momentul în care depui o moţiune de cenzură pentru căderea Guvernului, vii cu un program de guvernare, vii cu un cabinet, vii cu o alternativă. Eu cred că nu putem lucra aşa, dezordonat şi fără o perspectivă atunci când e vorba de stabilitatea României. Cred că acest lucru ar trebui să primeze şi eu cred că în Parlamentul României sunt destui oameni care, dincolo de ceea ceea ce le spune liderul de partid, se gândesc la această ţară şi la ceea ce se va întâmpla în perioada imediat următoare. Repet, moţiunea nu va trece” a spus Viorica Dăncilă.

Întrebată care ar urma să fie sancţiunile pentru parlamentarii PSD care vor vota moţiunea de cenzură, preşedintele PSD a răspuns: „Nu vor fi PSD-işti care vor vota la moţiunea de cenzură”.

Moţiunea de cenzură iniţiată de PNL, intitulată "Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis de urgenţă!", ar urma să fie depusă marţi, conform anunţurilor făcute de reprezentanţii partidului.

Sursa : news.ro

Dăncilă: Dacă preşedintele vrea să ia măsuri pe MAI, cred că în primul rând ar trebui să numească un ministru al Afaceri... Viorica Dăncilă spune că Mihai Fifor ar fi „un candidat potrivit” pentru postul de comisar european şi că nu este „o obl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x