Antena Căutare

Vosganian il contrazice pe Antonescu: "Am votat impotriva cooptarii lui Gigi Becali"

Vicepresedintele PNL Varujan Vosganian a anuntat, pe blogul personal, ca in sedinta conducerii partidului de luni a votat impotriva unei cooptari pe listele USL a lui George Becali pentru alegerile parlamentare, dupa ce Crin Antonescu a sustinut ca decizia a fost luata in unanimitate.

"Doresc sa aduc o mica rectificare stirii de presa potrivit careia mandatul presedintelui PNL pentru a negocia sustinerea de catre PNG a USL, inclusiv prin participarea pe listele USL, pe locurile PNL, a presedintelui PNG, a fost adoptat in unanimitate. Personal am votat impotriva (stiu ca a existat si o abtinere). Motivul pentru care am votat impotriva l-am prezentat in cadrul sedintei de birou PNL. Nu doresc sa reiau aceste argumente, caci nu vreau, cum am mai spus-o, sa intru in polemici publice cu unii dintre colegii mei de partid", a anuntat Vosganian, intr-o postare pe blogul personal.

Lansarea candidatilor USL si congresul popularilor europeni blocheaza Bucurestiul... Tariceanu il ataca pe Gigi Becali: "Cred in oamenii care manipulează ideile, nu oile"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x