Antena Căutare

Protest anunțat în Baia Mare pentru susținerea Sorinei Pintea

Se anunță protest pentru susținerea Sorinei Pintea. Băimărenii vor să se adune pentru a-și manifesta solidaritatea față de suferința trăită de fostul ministru al Sănătății.

Protest anunțat în Baia Mare pentru susținerea Sorinei Pintea
Protest pentru susținerea Sorinei Pintea | antena3.ro

Evenimentul care a fost anunțat pe Facebook va avea loc în fața Palatului de Justiție din Baia Mare.

„SOLIDARI CU SUFERINȚA MEDICALĂ A SORINEI PINTEA (un apel al apropiaților familiei încercate).

Cei ce îl cunosc pe omul Sorina Pintea sunt așteptați, joi, 5 martie de la ora 17.00, în fața Palatului de Justiție din Baia Mare, să își exprime solidaritatea și susținerea pentru stoparea abuzurilor și a torturii la care este supusă în aceste momente! -

Suntem împotriva a tot ceea ce înseamnă nerespectarea dreptului la o justiție corectă și nu vrem o țară a cărei justiție umilește oameni și le afectează starea de sănătate. Justiția să facă dreptate și atât. Și fără politică în justiție!

Sorinei Pintea îi sunt încălcate grav drepturi fundamentale: sănătatea, demnitatea și chiar dreptul la apărare corectă; un om torturat prin privare de libertate și de asistență medicală corectă poate recunoaște orice infracțiune i se "servește".

În România drepturile omului au redevenit un lux?! Sau au dispărut?! Prezumția de nevinovătie nu mai este respectată?!

Este inuman să lași un om ce suferă de o boală gravă, care îi pune în pericol în fiecare clipă viața, fără asistență medicală specializată și permanentă! Unde este pericolul social în raport cu pericolul medical și cu umilirea unui om bolnav?!

Să nu uităm că până și copiii României văd asta. Umilirea și tortura umană trebuie să dispară din ochii românilor, europenilor, oamenilor!

Nimeni nu a stabilit că Sorina Pintea este vinovată! Ajunge! Adevărul învinge!”, e mesajul apărut în descrierea evenimentului.

Prins fără permis și cu miei în portbagaj! Un român, arestat în Spania... Incendiu puternic în București. Un nor uriaş de fum s-a ridicat deasupra Capitalei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x