Antena Căutare

Reacția șocantă a bunicului adolescentului care a dat foc unui câine nevinovat: ,,A fost o joacă între ei''

Bunicul adolescentului din Dâmbovița care a incendiat un câine a avut o reacție surprinzătoare. "A fost joacă între ei", a spus bătrânul, după ce nepotul său a fost luat de poliție, pentru a fi audiat.

Așchia nu sare departe de trunchi! Reacție cutremurătoare a bunicului adolescentului care a incendiat un câine: ,,Păi nu știu din ce cauză s-a întâmplat să dea foc la câine. Nu putea să îi dea una cu toporul în cap, să-l omoare, dacă avea necaz pe el...?'' Vezi video revoltător

Bunicul adolescentului din Dâmbovița care a incendiat un câine a avut o reacție surprinzătoare. "A fost joacă între ei", a spus bătrânul, după ce nepotul său a fost luat de poliție, pentru a fi audiat.

Gestul de cruzime comis de băiatul de 14 ani din Dâmbovița i-a luat prin surprindere familia din satul Lăculețe, comuna Glodeni.

”Uite, a venit și poliţia!”

Inițial, Marin Niculae, bunicul băiatului a spus că nu a avut habar de incidentul șocant. Bătrânul a fost la fel de surprins și când au venit anchetatorii.

"Uite, a venit și poliția! Oare la noi vine?", a spus bunicul băiatului.

”A fost joacă!”
După ce nepotul său a fost luat de poliție, pentru a fi audiat, reacția bunicului a fost cu totul neașteptată.

(Marin Niculae, bunicul adolescentului): Eu așa consider, a fost joacă între ei, că sunt copii!

(Reporter): Păi și așa, să dea foc la câine, aia e joacă?

(Marin Niculae, bunicul adolescentului): Păi nu știu din ce cauză s-a întâmplat să dea foc la câine. Nu putea să îi dea una cu toporul în cap, să-l omoare, dacă avea necaz pe el? Nu era mai bine așa?

Adolescentul de 14 ani este acuzat că a incendiat și ucis un câine, pe care îl legase de un copac. Un prieten în vârstă de 15 ani a filmat gestul de o rară cruzime. Cei doi băieți par să se amuze în înregistrarea șocantă. Prietenul adolescentului este, de asemenea, cercetat.

Sursă: observator.tv

Caz șocant la Vaslui! Un bărbat și-a ars fiica cu vătraiul, iar apoi și-a înjunghiat în spate propria nevastă... Este oficial! Vești excelente pentru bucureșteni! Când va fi gata metroul din Drumul Taberei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x